B-laget skrällde mot serieledarna!

Vårt B-lag slog serieledarna BT Syd från Helsingborg med 8–3.

Vårt B-lag slog BT Syd från Helsingborg som leder division 5 A. Ingen i B-laget är är född tidigare än 1995, vilket är unikt i serien. De flesta lag har annars en eller flera föräldrar eller någon annan äldre person med i laget.

I själva matchen storspelade både Alexander Albæk och Albin Karlsson. De vann båda sina matcher klart. Sebastian Karlsson förlorade överraskande mot Alexander Becker och hade svårt mot Stefan Wallin, men den matchen vann han. Sebban lider fortfarande av sviterna från influensan som hållit honom borta från pingisen en vecka. Bara att hoppas att han samlar krafter till helgens A-lagsmatcher. Loa Schoug kämpade och slet men tyvärr räckte det inte riktigt. Något överraskande vann båda dubbelparen: Sebastian och Albin vann över Anders Nilsson och Stefan Wallin med 3-1, och Alexander och Loa vann mot Alexander Becker och Thomas Dahl.

Matchprotokoll
Tabell

5 kommentarer » Skriv en kommentar

 1. Problemet är att B-laget kommer att ha ett så här bra lag fler gånger. Sebban kommer att försvinna till A-laget. Vi gör inte som andra föreningar i serien hellre att vi toppar upp ordentligt mot de bättre. Vi kör med de som är bäst och tillgängliga. Precis som seriespelt är tänkt att fungera. Då ändrar man ju inte på förutsättningarna hela tiden i serien hellre, eller tänker Åstorp fel här?

 2. Fast det mesta talar väl för Allerum nu? Om inte valparna kan skrälla till där också?

 3. … bädda vägen? Hur fan tänkte jag?
  Bredda vägen eller bädda för, heter det ju. Nu blev det en rätt löjlig kombination av de två uttrycken.
  Men den bjuder jag på!

 4. Ynglingarnas seger kan bädda vägen för gamlingarna!
  En snabb analys av tabellen och de återstående matcherna säger att det mycket väl kan bli så att Åstorps Classic-gäng vinner serien.
  För ärligt talat: BTsyd kändes inte som seriesegrare igår.
  Alle Becker är förstås bra, han vann över både Sebban och Loa. BTsyds klara tvåa, Stefan Wallin, hade det tufft mot både Sebban och Loa. Sebban vann med 11-9 i skilje och Loa förlorade med 14-16 i skilje.
  Trean och fyran i BTsyd var (i alla fall igår) ganska långt efter sina lagkamrater i spelstyrka och inte nära att vinna.

  Classic-gubbarna är ett jämnare lag, där samtliga kan vinna sina matcher och det kan räcka till serieseger. Särskilt nu när valparna i b-laget hjälpte dem!

Pin It on Pinterest