B-laget skrällde mot serieledarna!

Vårt B-lag slog serieledarna BT Syd från Helsingborg med 8–3.

Vårt B-lag slog BT Syd från Helsingborg som leder division 5 A. Ingen i B-laget är är född tidigare än 1995, vilket är unikt i serien. De flesta lag har annars en eller flera föräldrar eller någon annan äldre person med i laget.

I själva matchen storspelade både Alexander Albæk och Albin Karlsson. De vann båda sina matcher klart. Sebastian Karlsson förlorade överraskande mot Alexander Becker och hade svårt mot Stefan Wallin, men den matchen vann han. Sebban lider fortfarande av sviterna från influensan som hållit honom borta från pingisen en vecka. Bara att hoppas att han samlar krafter till helgens A-lagsmatcher. Loa Schoug kämpade och slet men tyvärr räckte det inte riktigt. Något överraskande vann båda dubbelparen: Sebastian och Albin vann över Anders Nilsson och Stefan Wallin med 3-1, och Alexander och Loa vann mot Alexander Becker och Thomas Dahl.

Matchprotokoll
Tabell

5 kommentarer » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest