Classic vann återigen!

Denna gången var det Kågeröds BTK 3 som känna på Classics styrka. Vinsten skrevs till 8–2.

Trots att de fick kasta in en reserv i sista stund på grund av sjukdomar och arbeten så vann Classic. Men det blev en jämnare match än vad siffrorna visar. Stämningen var god genom hela matchen och en del garv blev det, som det skall vara när man spelar pingis.

Segrarna togs av Christer Emilsson (2 singlar), Björn “Böse” Nilsson (2), Stefan Karlsson (2 singlar & 1 dubbel) och av Kenneth Bokne (1 singel & 1 dubbel).

Matchresultatet.
Tabellen.

B-lagets match i kväll är inställd mot BT-Syd. De hade fått många sjuka och några var på resande fot. Den matchen kommer i stället att spelas nästa onsdag den 8/2 kl.19,15 i BT hallarna i på idrottenshus i Helsingborg.

1 kommentar » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest