Flyttade matcher!

Damlaget har flyttat sin match från lördag till onsdag och B-laget sin från i onsdags till nästa onsdag och Allerum har frågat om vi går med på att flytta matchen mot dem den 18 februari.

Damlaget skulle möta Halmstads BTK’s damlag på lördag men den är flyttad tills på onsdag kl 19.00 i Halmstad. Det på grund av att vi inte får ihop lag på lördagen men vi lyckas få ihop ett på onsdag. Både Rebecca och Simone är långtidsskadade så vi har ju endast Angelica, Felicia och Natalie till förfogande.
Tabell

B-laget skulle möta BT Syd 2 i onsdags, men de fick inte ihop något lag då eftersom två var bortresta och en var sjuk. Så Robins debut får vänta tills på lördag mot Verums GoIf i stället. På onsdag kan vi ställa upp med Sebastian, Albin, Jim och Loa. Alexander är krasslig och får vänta minst en vecka till. Men innan dess möter de Klippans BTK 2 på tisdag och då är det samma lag som spelar.
Tabell

Sedan har Allerums GIF frågat om vi kan flytta vår match från den 18 februari till helst torsdagen den 16:e eller fredagen den fredagen den 17:e februari. Det lutar åt att vi spelar den på fredagen. Återkommer på måndag om exakta tider.

Men först skall vi spela två riktigt viktiga matcher i helgen som är direkt avgörande om vi skall vara med och slåss om platsen till kvalet till division 2. Först matchen mot Verums GoIF på lördagen och sedan på söndag mot Kristianstads PK där vinst är något av ett måste för att vi skall gå till kval.
Tabell

Så kom nu och stötta laget på söndag klockan 15.00 i Haganässkolans gymnastiksal.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest