Hemsidan åtgärdad…

Under måndagen fick vi problem med hemsidan. Det gav oss anledning att göra om lite. Hoppas ändringen är ok.

Det nya utseendet anpassas automatiskt för mobiltelefoner och surfplattor. Sitter du vid en dator kan du prova att dra i högersidan av fönstret, så ser du att utseendet ändras allt eftersom. Arbetet fortsätter under tisdagen, då kommer alla moduler och sidor att hamna på plats igen.

Vi vill ha dina synpunkter på det nya, kommentera gärna!

8 kommentarer » Skriv en kommentar

 1. Åtgärdat än så länge: Nya slumpmässiga bilder i huvudet. Stramare färgskala. Då är frågan: Är sidan bättre nu? Trevligt att få synpunkter så att sidan blir som ni vill ha den! 🙂

 2. Idéen är att det som rör aktivitet finns i fältet under bilden, det som är att betrakta som referensmaterial finns överst.

  Färgerna är lätt att korrigera. Har t.ex gjort texten mörkare idag. Och bakgrunden är nedtonad.

  Undrar vad du menar med “old fashioned” bilder. Är det bilden i headern du avser?

  / Johan

 3. Alexander, Frederik og undertegnede synes at hjemmesiden virker rodet og uoverskuelig. Billederne virker “old fashion”. Vi synes at designet skal være mere skandinavisk – dvs. enkel med rene linier og med en logisk struktur, som giver et hurtigt overblik. Der bør være relativt få farver og nyhederne bør være nemme at overskue – med mulighed for at trykke sig frem til en yderligere uddybninger.
  vh.
  Familien Albæk

 4. Nej Uffe, hemsidan anpassar sig automatiskt för telefonen eller surfplattan, kolla själv. Det behövs därför ingen app. / Johan

 5. Tack för de synpunkterna. Vi använder oss av en ny cache-funktion som snabbar upp allt. Kollat sajten i mobilen ännu?
  1) Jodå, innehållet förändras dagligen, Stefan är flitig!
  2) Stefan har lovat uppdatera “Våra spelare”. Statistiken tog jag bort precis, det finns tabeller i nya seriesystemet, så de behövs inte längre.

 6. Min reflektion är att sidan är snyggare. Renare.
  Om det finns nya funktioner så är det något jag inte tänkt på.
  Uppskattar att sidan upplevs som snabb.

  Vad gäller innehåll har jag två synpunkter:
  1) Jättebra att det hela tiden är ett flöde av nyheter, att man får känslan av att sidan måste kollas ofta eftersom det kan finnas nåt nytt.
  2) Några upplysningar är inaktuella. Som våra spelare samt statistiken under ranking.

Pin It on Pinterest