Loa och Sebastian helt klara till U-SM!

I dag kom rankingen som är kvalificerande för U-SM i Halmstad den 13-15 april i 12 och 15-årsklasserna.

Listorna vilka som kommer med har inte offentliggjorts ännu utan vi får gå på placeringar och vad som kan vara möjligt. Nära är Natalie Luu i F-15, och troligen kommer hon med. Hon ligger på 46:e plats på rankingen, och 48 går till U-SM. Tre är födda ’99 eller senare så de blir kvalificerade i P-12 istället. Sju är Distrikts- eller Regionsmästare och de är direktkvalificerade till U-SM. Så om jag räknat rätt så skall Natalie ligga på reservplats två och det brukar alltid bli något återbud.

Frederik Albæk ligger på 78:de plats. Sju har samma poäng och då drar man lott om placeringarna. I klassen finns det 6 som är Distrikts- eller Regionsmästare så om jag räknat rätt skall han vara med om lottdragningen från reservplats fem.

Chanserna finns att både Natalie och Frederik kommer med till U-SM!

Vill du se var klubbens medlemmar ligger, klicka här.
Hela Sveriges ungdomsranking ser du här.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest