Sista omgången i ungdomserierna!

I helgen spelas den sista omgången i Skånes ungdomsserier.

P-9/F-11
Vårt F-11 lag spelar i Bjärnum på lördag. De har chans att sluta tvåa i serien, och med en liten chans att vinna den också. Men då måste de vinna alla tre matcherna som spelas under dagen. Laget har haft en väldigt fin utveckling under våren så chansen finns definitivt att de kan slå Eslövs AI 2.
Tabell och matchordningSpelplats: Gamla skolan på Skolgatan i Bjärnum.

P-11
En rekordjämn serie. Åstorps leder serien inför de sista två omgångarna som spelas i Lund på lördag. De har exakt samma matchkvot. Men de leder med att de vunnit ett set mer än IFK Lund 1. Det skiljer dessutom endast en boll mellan lagen. Så här kan man verkligen säga att det är jämnt och att varje boll är avgörande. Kan väl knappast bli mer spännande inför slutomgångarna.
Tabell och spelordningSpelplats: IFK hallen på Fasanvägen i Lund.

P-15
Detta laget har överraskat mest på mig. De ligger tvåa i sin serie och mest troligt blir de tvåa . Både Johannes Collin och Kenny Tran har gjort detta väldigt bra. Ingen hade räknat med att de skulle hamna så högt upp som de gjort. Starkt! Lycka till på lördag.
Tabell och spelordningSpelplats: Humlemadsskolans gymnastiklokal i Arlöv.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest