Skräll av A-laget i Allerum!

Efter stor dramatik i Allerum, där man kan säga att det försöktes psykas från båda håll, slutade matchen 7–7.

Vi börjar säga så här för spelarna som åkte med lagledaren hem fick vara med om ännu mer dramatik. Först blir det 7–7 mot en av de största seriefavoriterna i seriesystemet. Sedan är de först på plats vid en trafikolycka på E4 på vägen hem. En singelolycka där bilen låg på sidan. Vi såg inte hur han hamnade där men vi såg de skadade och hur folk agerar vid olyckor. Man blir inte så imponerade av folk som fortsätter att köra förbi i 110 km i timmen när en bil ligger på sidan och blockerar halva vänstra körfältet precis. Men de båda som färdades i bilen var vid medvetande men chockade när de åkte ambulans från platsen.

Till matchen: Vi var klart nederlagstippade på förhand. Men det blev storspel av speciellt Viktor Stilling, som både slog Glenn Davidsson och Stefan Eriksson. Matchen mot “Steffo” blev en rysare och där han vände ett 0-2 underläge till vinst av matchen med 3-2. Allt försök till psykning i den matchen vändes till fördel till Viktor mot slutet av matchen. Han förlorade mot matchens bästa spelare Jonas Permevik, som vann sina tre singelmatcher klart. Där har våra spelare något att lära när det gäller att ändra skruv och fart i bollen. Det är imponerande att se.

Billy Wahlgren spelade bättre än på länge och vann mot Mikael Sjöbeck. Sedan förlorade han mot “Steffo” och Jonas. Robin Pettersson vann också mot Mickael sedan förlorade han mot “steffo” och Glenn i den sista matchen med 3-2.

Henrik Selmquist slog också Glenn Davidsson, sedan förlorade han mot Jonas och överraskande mot Mickael med 13-11 i avgörande, trots massor av matchbollar. Han har gjort en kanonsäsong och det kommer alltid en match när det inte funkar hela vägen och den matchen kom nu. Vi behövde en poäng och det hade vi inte räknat med när vi inte fick med våra bästa Danskar som låg hemma i feber. Men nu tog poängen och nu har vi allt i egna händer om vi skall ta kvalplatsen till division 2. Så “Henke” det är inget avgörande att du tappade den matchen utan det är bara att tagga till tills söndag mot BT Syd. Överraskande var att vi vann båda dubblarna. Viktor och “Henke” slog “Steffo” och Jonas. Billy och Robin slog Mickael och Glenn.

En riktigt kul match där de våra kämpade och låg i och vek inte ner sig för motståndet. Sedan att mungiporna var neråt och att Allerum kom med komentarer som att det bara var division 3 och att detta var inte kul att spela. Det får ni som läser detta själva tolka hur ni vill. Men vi som var i bilen kom i varje fall ned på jorden väldigt snabbt efteråt.

Matchprotokoll
Tabell

1 kommentar » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest