Storförlust för Classic!

Det blev storförlust för Classic mot Allerum 3. Matchen slutade 8–0.

När laget såg vilka de kom med så sjönk insperationen för matchen mot Allerum. Spelarna frågade sig hur kul det är att spela mot spelare som är obesegrade i div.3 och slår samtliga spelare i serien. Kommentarerna var att de hoppades slippa Allerum till nästa år så att det kunde bli trevligare matcher också mot de bättre i serien. Matcherna mot serieledarna BT Syd är trevligare för det blir jämnare spel även om vi förlorar mot dem också.

Trots att det var uppgivet från start så tog laget i varje fall 5 set. Björn Nilsson tog tre av dem. Henrik Kylberg och Christer Emilsson vars sitt set och Kenneth Bokne kammade noll.

Matchresultat
Tabell

2 kommentarer » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest