Toppmatcher i helgen för A-laget!

I kväll möter A-laget Allerums GIF och på söndag möter de BT Syd.

I kväll möter de ett “heltaggat” Allerum i Allerums Skolas gymnastiklokaler. De har flyttat matchen för att de skulle kunna ha sitt absolut bästa manskap mot oss. Vi överraskade i hemmamatchen mot dem och spelade 7–7. Det är deras ända “plump” i protokollet denna div.3-säsong. Vi kommer med största sannolikhet att få möta dessa fyra lirare: Jonas Permevik (0 förluster i serien), Glenn Davidsson (0), Stefan Eriksson (1) och Lars Tönissoo (2). Det är ett lag som hade kunnat hålla till i toppen av division 1.

Så kom nu och titta på matchen! Våra spelare har överraskat i årets seriespel och ligger på en kvalplats till division 2. De lär behöva allt stöd de kan få. Varje individuell match de kan vinna ikväll är väldigt bra. Några tankar på poäng har vi inte utan vi går in för att inte bli “nollade”. Lycka till i kväll!

På söndag spelar vi mot BT Syd hemma i våra lokaler på Haganäs. Matchen börjar klockan 15.00 och detta är en väldigt viktig match i jakten på kvalplatsen. Vi har inte råd att tappa poäng här för då är blir chanserna mindre att vi tar oss dit. På söndag får vi klara oss utan Viktor som inte har tid att spela på grund av en tävling i Danmark. BT Syd ligger fyra och vi fick 7-7 i bortamatchen i höstas. Så vi är endast knappa favoriter.

Det är inte så långt till Allerum så kom gärna och stötta våra lirare i kväll. Även på söndag i vår hemmamatch mot BT Syd behöver vi ert stöd.

1 kommentar » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest