Tre titlar i Kävlingespelen!

Våra flickor Felicia Do och Natalie Luu vann tre klasser i Kävlinge i helgen.

Natalie vann damsingel 4 på lördagen och F-13 på söndagen, och Felicia vann F-15 på söndagen. Äntligen började spelet lossna för Felicia igen och bra att Natalie vann också. Hoppas att hon börjar träna mer så blir det fler segrar. Men vi får nog erkänna att klassen på flickklasserna var i svagaste laget.

Loa Schoug blev trea i P-12 och femma i P-14. I P-14 gjorde han en kanonmatch mot Fritjof Nilsson Sjöbo BTK. Tyvärr så förlorade han sin kvartsfinal. Frederik Albæk har setts bättre. Men trots det kämpade han på ordentligt. Ibland har man helger då det inte funkar fullt ut, så var det denna helgen. Han blev femma i P-11, nia i P-12 och P-13. Marcus Engvall slutade femma i P-11 under lördagen, vilket är riktigt bra. I P-12 gjorde han några riktiga kanonmatcher, speciellt mot William Björklund från Tomelilla AIS, där han visade upp ett spel som han aldrig åstadkommit innan. (William vann P-11 under lördagen bland annat.) Mot William förlorade Marcus med 3-2. Där hade nog matchen slutat annorlunda om inte han hade tagit mer än dubbelt så långa pauser än man får lov att ta. William lugnade ner sig och “Mackan” kom ur sitt fina spel. Men det är bara att komma igen och nu vet han att han kan hota de flesta i klassen över honom också.

Albin Karlsson var märkt av sin influensa under veckan och hade inte mycket kraft kvar för att göra sig själv rättvissa, men han kämpade också på ordentligt. Alexander Albæk gjorde som vanligt många bra matcher, men gick inte hela vägen fram till vinst. Men inställningen var mycket bättre än på länge, så det kommer. Bara lugn. Billy Wahlgren förlorade i skiljeset i HS-2 men gick till semifinal i HS-3, där han förlorade till slut efter en hård femsetare. Robin Pettersson vann en match i HS-2 och han åkte ut direkt i HS-3. Han har nog gjort bättre tävlingar i sina dagar. Kenny Tran hamnade i en svår pool i P-12, men höll spelet bra uppe. Han har verkligen gått framåt och han blir bara bättre och bättre.

Maida Skrijelj slutade på en tredjeplats i F-9 och hon hade lite stolpe ut i en del matcher i F-11. Moa Sjöström slutade trea i DS-4, vilket är en fin framgång för henne. Annars blir spelet lite bättre för varje tävling. Nadezhda Astafjeva har gått framåt hon också, precis som hennes humör. Hon måste lära sig att tygla det, då kommer resultaten för henne också.

Vi hade fler anmälda i tävlingen men tyvärr kunde de inte komma på grund av att det florerar en influensa bland klubbens spelare. Det är det ju inte så mycket att göra åt.

Resultaten kan ni se här.

4 kommentarer » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest