Åstorp vann klass 2, 3 och 4 i Bjärnumsspelen!

Bästa klubb i Bjärnum 2012

Bästa klubb igen!

Bjärnums BTK har inte lagt in resultaten från tävlingen ännu, men skall försöka att redogöra så gott jag kan från minnet. Resultatlistan är nu publicerad, se nedan.

Under söndagen dominerade Åstorps BTK rejält på herrsidan, och på tjejsidan, med Moa och Nadja, visar att de är på gång uppåt. Man kan tycka att det är konstigt att inte fler av Skånes bättre spelare kommer och spelar i tävlingen eftersom de har Skånes finaste prisbord med många fina priser från handlarna runt om Bjärnum.

Herrdubbel:
Billy Wahlgren
och Robin Pettersson blev tvåa, Henrik Selmquist och Sebastian Karlsson blev trea.

Herrsingel 2:
Henrik 
vann efter att han slagit Robin i finalen. Billy blev trea.

Herrsingel 3:
Billy vann efter att han slagit Per Johansson Lidhults GoIF i finalen. Sebastian och Robin Pettersson blev treor. Har aldrig sett Billy spela bättre än han gjorde idag. I åttondelsfinalen fanns det Åstorpare på alla borden. Kul att se. Albin Karlsson och Loa Schoug tog sig för första gången vidare från poolspelet i klass 3. Men även våra Classic-spelare, Christer Emilsson och Kenneth Bokne, gick vidare och sedan våra duktiga 95:or Alexander Albæk och Jim Persson. Kan ha glömt någon men det är ett kanonresultat.

Herrsingel 4:
Sebastian 
vann klassen efter att vunnit nästan alla matcher med 3-2, så han var ganska trött när han kom hem på kvällen. Sedan har jag dålig koll på placeringarna eftersom vi var så många som gick vidare. Men Loa, Alexander, Kent Tillgren, Christer, Stefan Karlsson och Kenneth gick vidare från poolspelet men det kan ha varit någon till.

Flicksingel F-11 och F-12:
Moa Sjöström
och Nadezhada Astafjeva gick inte vidare från poolerna med de visar att de har kommit bra in i gänget och det är väldigt kul att se att de kan umgås med de övriga i klubben på ett bra sätt. De är också delaktiga i att vi tog hem lagpriset för andra året på rad. En ny pokal kommer att stå på kansliet från och med i dag.

Sedan måste jag få berömma Rebecca Ulfskans som var med och hjälpte alla i klubben båda dagarna på och bra och fint sätt. Det är sådana ledare vi behöver. Du är ett fint föredöme för de andra i klubben och det visar att vi har en bra stämningen också. Helt enkelt kanonkul Rebecca att du ställde upp.

Hoppas jag inte glömt för många nu. Men även om jag gjort det så är ni också delaktiga i att vi vann pokalen och ni gjorde också en bra insats i Bjärnum.

Nytt: Resultatlista
Resten av Ulf Kristianssons bilder finns här
Läs även på Helsingborgs Dagblad

1 kommentar » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest