B-laget slog Strövelstorps BTK med 8–5!

Trots att Albin Karlsson låg hemma och var sjuk slog Åstorps B-lag tillbaka Strövelstorps rutinerade gubbar. Angelica Edsfeldt vann en match i sin comeback i B-laget. Men stor matchvinnare denna kväll var Loa Schoug. Han i stort sett krossade allt motstånd. Speciellt vinsten mot den “ärrade” gamle kämpen Tord Andersson imponerar.

Alexander Albæk och Frederik Albæk spelade mot sina förre detta klubbkompisar. Frederik vann en match mot B-O Svensson och förlorade en. Alexander vann två matcher och sedan förlorade han mot Tord. I den matchen visade Tord att han har ett väldigt stort mentalt övertag på “Alex”. Trots att han knappt hängde med så fick han honom att missa ganska lätta bollar. Skulle tro att om han bara slår honom en gång så är förtrollningen borta och då får nog den gode Tord ge sig ganska lätt.

Alex och Loa vann sin dubbel med 3-0 och Angelica och Frederik förlorade en hård femsetare mot Tord och Magnus Delin.

Matchprotokoll
Tabell

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest