B-laget stod upp bra mot Allerum 3!

B-laget stod upp riktigt bra mot Allerums GIF 3. Det blev “bara” en förlust med 8-4.

Albin Karlsson storspelade med att slå Mickael Sjöbäck i tre raka set och Niklas Hägerbrand med 3-1 också vann han dubbeln med Loa Schoug. Albin förlorade mot Eskil Tyrberg med 3-0 men spelade riktigt bra. Han kan röra sig nu igen så nu går hans kurva rakt upp. Han blir bättre och bättre i knäna vilket bådar väldigt gott inför framtiden. Loa slog Niklas med 3-0 och hade 2-0 och 2-1 och 7-2 i fjärde men rutinerade Mickael vände och vann. Men Loa visar att han går framåt oerhört nu. Han tar nästan ett nytt kliv framåt varje vecka. Så se upp ni som spelar i A-laget. De två tar in på er nu hela tiden, så det bådar gått inför nästa säsong och i övrigt inför framtiden.

Alexander Albæk spelade bra mot Eskil men förlorade med 3-1 till slut. I matchen mot Henrik Sjöström så var han ganska frustrerad eftersom Henrik spelar med ett gammalt “anti” på backhand sidan. Då måste man ha tålamod och det hade han kanske inte hela tiden denna dagen. Sedan förlorade han kanske överraskande stort mot Niklas. Men där finns ändå något positivt med detta. Han höll humöret i schack hela tiden och kämpade på. Så det kommer så småningom. Nästa säsong blir han farlig. Frederik Albæk fick chansen i denna match, men han vägde alldeles för lätt här. Han förlorade mot Eskil med 3-0. Han visade emellan åt att han har ett bra spel i sig. I matchen mot Henrik så får han en chans att lära sig lite om att spela mot “anti” men den chansen tog han inte utan gav upp matchen i princip efter ett set. Synd för han lär få spela mot många spelare i framtiden som har sådana gummin. Då måste man ta chansen när man får den och jobba så man lär sig det. De allra flesta tycker inte det är alls kul att möta sådana spelare. Men de finns och de kommer alltid att finnas och då får man själv ta chansen att lära sig att spela mot dem. Gäller inte enbart Frederik utan de flesta andra i klubben och andra klubbar också.

Matchprotokoll
Tabell

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest