B laget vann över Klippans BTK 1!

Efter en hård batalj stod vårt unga B-lag som segrare mot Klippans första lag. Segern skrevs till 8–6 efter att Jim Persson vunnit sista matchen med 11–9 i avgörande set.

Albin Karlsson spelade bra. Han vann alla sina tre matcher. Speciellt krossen mot Klippans försteman Fredrik Svensson imponerar. Alexander Albæk vann sina två första matcher för att sedan bli frustrerad och alldeles för försiktig i sin sista match för året. Han får godkänt ändå. Visar återigen att det är något stort på gång där.

Loa Schoug startade med att förlora mot Fredrik men sedan så spelade han upp sig och det var riktigt bra i den sista matchen mot Thomas Ållemark. Jim Persson fick till slut avgöra hela tillställningen mot Helena Wester. Hans loja spelstil lurar säkert många motståndare och även medspelare. Det ser ut som han inte tar i, men han smyger upp och tar dem när de som minst anar det.

Nu är det slutspelat för B-laget för denna säsongen. Det blev till slut en fjärdeplats i tabellen och det är bra. De spelade upp sig allt efterhand och till nästa säsong skall detta laget vara “flygfärdigt” och vara med i den absoluta toppen av serien. Ungdomarna går ju framåt hela tiden.

Matchprotokoll
Tabellen

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest