Candelux Open, söndag!

Våra spelare spelade många bra matcher på söndagen i Åsa. Det blev ändå bara en tredjeplats, en femteplats och en niondeplats.

Sebastian Karlsson gick till semifinal i P-15 där han mötte duktige Emil Bergstrand från Falkenberg. Det var en ganska jämn match som Emil vann med 3-1. I HJ-17 vann han en match och förlorade han två. Får ändå godkänt.

Natalie Luu spelade stundtals bra. Hon tog sig vidare till kvartsfinal i HJ-17 där hon förlorade med 3-2. Kunde lika bra blivit en vinst där. I F-15 hamnade hon i en bra pool och det syntes att hon var lite ringrostig. Var ju ganska länge sedan hon spelade i någon tävling, så med de förutsättningarna och motståndet så var det godkänt.

Albin Karlsson var sin vana trogen inte på hugget på förmiddagen i P-15 där han åkte lite överraskande ut i poolen. Men spelet var stundtals bra, I HJ-17 gick han vidare och det efter mycket bra poolspel där han slutade tvåa. I åttondelsfinalen spelade han upp sig mot Emil Berström men han fick ge sig med 3-1 i set. Men spelet var bra.

Felicia Do hade verkligen stolpe ut under söndagen. Hon förlorade med 3-2 i båda avgörande matcherna i F-15 och DJ-17. Vi kan även notera att hon mötte Fillippa Bergand tre gånger under helgen och man kan kanske säga att hon spelade bättre och bättre mot henne. I sista matchen fick hon med sig ett set och det är bra mot den stortalangen.

Robin Pettersson spelade riktigt bra under söndagen. Han krossade Viktor Alm från BTK Linné i poolen. Viktor vann poolen men sedan förlorade han de andra två matcherna trots att spelet var jämnt. Han visade att han kan rå på många bra spelare när han är på hugget och tränat bra en tid. Kan bli spännande till hösten och se hur det kommer att gå för honom. Han åker till Norge och jobbar i sommar men för första gången så skall han träna pingis under sommaren. Kan bli riktigt bra till hösten.

Alexander Albæk börjar man nästan tycka synd om. Han spelar bra pingis nu men självförtroendet är inte på topp. Han leder i många set efter bra spel men spänner sig och förlorar dem. Han närmar sig andra spelare som han förlorat mot tidigare. Så frågan är om det inte kan komma en ketchupeffekt om han bara kan vinna en match. Då kanske det bara rullar på åt rätt håll. Fortsätt kämpa det kommer bara du fortsätter träna och kämpa.

Nytt: Här är resultatlistan!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest