Classic fortsätter vinna!

Under tisdagskvällen spelades matchen mellan Åstorp Classic och Klippans BTK 1. Det är en match som flyttats från nästa vecka eftersom Klippan hade problem att få ihop lag nästa vecka.

Matchen vanns av Classic med 8-2 efter att laget visat upp ett imponerande spel där alla fyra spelarna bidrog till segern. Lagets etta Kent Tillgren vann två singlar mot Helena Wester och Krizysztof Janiszewski. Sedan vann han dubbeln ihop med Kenneth Bokne. Kenneth vann en singel mot “Chris”för att sedan få ge upp efter fem set mot Helena Wester.

Björn “Böse” Nilsson överraskade med att förlora mot Klippans Fredrik Svensson med 3-1 för att sedan revanschera sig mot Thomas Ållemark. Där vann han med 3-1. Han vann även dubbeln ihop med Christer Emilsson. Christer spelade stabilt under kvällen och vann sina två matcher mot Thomas Ållemark och Fredrik Svensson.

Matchresultat
Tabell

1 kommentar » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest