Oavgjort för B-laget

När det unga B-laget åkte till Kågeröd för seriematch på onsdagskvällen, så var det nog fyra ganska förhoppningsfulla spelare.

Motståndarna hade nämligen en rätt mager poängskörd och de fyra åstorpsspelarna vann förra mötet med bekväma 8–2. Men det blev en helt annan match den här gången…

Lagen följdes åt till 3–3 sedan ryckte Åstorp till sig en rejäl ledning med 6–3 och då kändes det hoppfullt, men sedan tog Kågeröd de fyra kommande matcherna och helt plötsligt inför sista matchen låg Åstorp under med 6–7. Loa Schoug lyckades rädda en poäng med en stabil seger i den matchen. Loa och Alexander Albæk vann två singlar var, Albin Karlsson och Jim Persson varsin singel och slutligen vann Loa/Albin sin dubbel. Jim var väl inte riktigt i samma slag som han varit tidigare och en Jim i bättre form hade vunnit ytterligare en match.

De förluster som Loa, Albin och Alexander fick inkassera var det inte mycket att säga om. Det var fyra välspelade och tuffa matcher där grabbarna visade bra attityd hela tiden. Att motståndet i form av Magnus Andren och Jonas Fröberg var lite för starkt den här kvällen är inte nåt att säga om.

Matchresultat
Tabellen

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest