P-15 blev tvåa i sin serie!

Vårt P-15-lag med Kenny Tran 12 år och Johannes Collin 14 år har gjort en strålande säsong: De blev tvåa i P-15 B!

Johannes hade legat sjuk i 14 dagar och var inte i allra bästa form. Det märktes i de första matcherna i helgen. Men han spelade upp sig efter hand. Precis som Kenny Tran gjorde och i sista matchen mot Kågeröd 2 vann de klart med 4-1. En helt fantastisk prestation.

Kvällen innan serien skulle lottas och efter att vi fått veta att det blivit ett återbud i serien, bestämde vi ihop med den framgångsrike lagledaren för laget Path Tran att vi skulle anmäla ett lag i serien. Vi hade kanske inte så höga förhoppningar att det skulle gå så bra, men de har verkligen överraskat de flesta i serien.

Grattis till andraplatsen killar!

Tabell
Hylta GF – Åstorps BTK: 5–0
Åstorps BTK – Arlövs IK 2: 2–3
Kågeröds BTK 2 – Åstorps BTK: 1–4
Matchstatistik per spelare

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest