Sista omgångarna för A-laget & Damlaget i helgen!

A-laget åker till Våxtorp för att ta sig an Våxtorps BoIS. Damlaget åker till Lyckeby för att spela sammandrag mot Råå BTK B och Vetlanda BTK på lördagen och på söndagen mot Carlshamns BTK och IFK Lund.

Vårt A-lag har stora chanser till att få spela kval till division 2. Vi slog Våxtorp hemma och då hade vi inte så bra lag. Så chanserna får väl anses som ganska stora att vi vinner i södra Halland på lördag förmiddag. Matchen startar klockan 10.00 i Våxtorp och det är Henrik Selmquist, Billy Wahlgren, Sebastian Karlsson och Robin Pettersson som skall försvara Åstorps färger i matchen. Om vi inte skulle klara det så möter Allerums GIF vår största utmanare till kvalplatsen, Kristianstads PK. Tror inte Allerum vill förlora någon match. Så det ser onekligen bra ut för Åstorparna att nå kvalet. Just nu ser det ut som att vi skulle få möta Sjöbo BTK och KFUM Kristianstad i kvalet. Allt avgörs i helgen.

Damlaget spelar de sista omgångarna i Lyckeby och där får vi klara oss utan en av seriens bästa spelare Simone Dueholm som är långtidsskadad men enligt rapporter från Danmark har hon börjat träna lite smått igen. Långtidsskadad har tyvärr också Rebecca Ulfskans blivit. Så laget ser ut så här i helgen: Angelica Edsfeldt, Natalie Luu och Felicia Do.

Det har gått ut information från Svenska BTF om kvalspelet:

I helgen spelas de sista serieomgångarna i de nationella serierna. Tänk på att det är gemensam starttid i sista omgången för en hel seriegrupp (tex div 1 damer S). Medaljer har skickats ut till samtliga sammandragsarrangörer. För delade sammandrag och hemma och bortaserier så skickas medaljerna ut efter helgen. Medaljerna har skickats till föreningens officiella adress.

Kval- och slutspelsdatum ser ut som nedan:

HERRAR, Pingisligan, Kvartsfinal: 6/3, 9/3 och ev. 12/3, Semifinal: 3/4, 6/4 och ev. 9/4, Final: 17/4, 20/4 och ev. 23/4.
10:an spelar kvalspel vecka 12-16.

DAMER, Elitserien, Kvartsfinal: 4/4, 6/4 och ev. 7/4, Semifinal: 18/4, 20/4 och ev. 21/4, Finaler: 2/5, 4/5 och ev. 5/5.
7:an i Elitserien B kvalspelar 21/4.

SUPERETTAN, 1:an spelar kval vecka 12-16, 6:an spelar kval, steg 2, 21/4.

DIV 1 HERRAR, 1:an och 2:an spelar kval till Superettan steg 1 31/3, Steg 2 genomförs 21/4, Steg 2 genomförs 21/4.

ÖVRIGA NATIONELLA SERIER, Div 1 och 2 Damer samt Div 2 och 3 Herrar, Samtliga kvallag spelar 21/4.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest