Två förluster för damlaget på söndagen!

Damlaget förlorade med 6-4 mot Carlshamns BTK och 6-1 mot IFK Lund under söndagens spel.

De ryckte till sig en 4-1 ledning mot Carlshamns BTK, sedan var det slut på det roliga. Carlshamn tog fem raka matcher och vann med 6-4. i matchen mot IFK Lund så skall det varit avslaget från början. Så där blev det förlust med 6-1 till slut .

Laget slutade till slut sexa i serien och det får anses godkänt för dem efter alla skador som laget haft. Simones och Rebeccas långtidsskador har ställt till det och det är tveksamt om de kommer tillbaka till pingisborden. Men båda är pingisintresserade och kommer att fortsätta i andra roller inom pingisen. De har båda börjat gå på tränarutbildningar så vi kommer nog även att få se dem i hallarna framöver men i andra roller.

Carlshamns BTK – Åstorps BTK
IFK Lund – Åstorps BTK
Sluttabellen

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest