Vinster i Bjärnumsspelen!

Loa i BjärnumLoa Schoug och Albin Karlsson blev dagens segrare när ett stort gäng Åstorpsspelare åkte till Bjärnum för att vara med i deras populära tävling Bjärnumsspelen.

Det här var Loas andra raka tävlingsvinst och han förlorade bara ett enda set i P12-klassen! Överhuvudtaget var det en mycket bra dag, han spelade sammanlagt 11 matcher i P12 och P14 och förlorade bara en. Och det var när han i kvartsfinalen i P14 mötte klassens slutsegrare.

Abbe i BjärnumAlbin gick även han till kvartsfinalen i P14, men i P15 gick han hela vägen och avslutade med en stabil seger mot spelaren som tidigare besegrat honom i P14. Albin fick alltså både revansch och förstapriset!

Lite tråkigt var att det inte blev några rankingpoäng i P15 eftersom det bara var 13 deltagare, men en vinst är en vinst. Loa och Albin fortsätter alltså att göra bra resultat.

Bakom dessa två fanns en lång rad andra spelare som förvisso inte vann, men som gjorde bra ifrån sig. Alexander Albæk vara bara med i HS 5, men fick inte flyt i liret efter att ha gått vidare från poolen. Motståndaren låste fast honom så att han inte fick utrymme för sitt spel och därmed var tävlingen över för honom den här dagen. Frederik Albæk gick till kvartsfinal i P11 till åttondelen i P12. Stundtals visar han upp ett bländande bra spel men han är fortfarande en väldigt ung spelare och det är naturligt att det går lite upp och ner.

Marcus Engvall gick till åttondelen i P11 och det var riktigt nära att han gick till slutspel även i P12. Han förlorade på seträkning. Men Marcus är precis som Frederik en mycket ung spelare som redan nu har ett bra spel i sig. Kenny Tran ,som är ordinarie spelare i vårt P15-lag och gått fram väldigt mycket, hade en tung tävling. Han fastnade i poolspelet i både P12 och P14.

Amadeus Hellgren kämpade och stod i, men det ville sig inte riktigt. Och i slutet av dagen var han helt enkelt för trött för att kunna göra sig själv rättvisa.

Vi hade också med ett gäng spelare som inte har lika mycket rutin som de hittills nämnda och även om det just idag inte gav några framgångar, så är det bra att komma ut på tävlingar och se hur det fungerar.

André Strand, Elias Adamsen, Rasmus Hjort, Tim Gustavsson och Jimmy Andersson-Afara gick inte vidare från poolspelet i dag. Men med lite mer träning och lite mer rutin så kommer även segrarna. Så det är bara att kämpa på.

2 kommentarer » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest