Anmälningsläget till STAG / Vårspelen!

Nu har 37 klubbar anmält spelare till vårens stora tävling i Åstorp den 21-22 april.

Amager BTK (DK), Arlövs IK, Bergkvara BTK, BTK Linné, BTK Rekord, Bjärnums BTK, Brønshøj BT (DK), Eslövs AI BTK, Hillerød GI BTK (DK), Holme-Olstrup GoI (DK), Höganäs BTK, IFK Lund, KFUM Kristianstad, Kvarnby AK, KVIK Næstved (DK), Klippans BTK, Kågeröds BTK, Københavns BTK (DK), Köpingebros IF, Lekstorps BTK, Ljungby BTK, Malmö IF, Mariedals IK, Mölndals BTK, Roskilde BTK 61 (DK), Rotebro BTK, Sjöbo BTK, Skurups BTK, Strövelstorps BTK, Söderkulla BTK, Trelleborgs BTK, Tomelilla AIS, Verums GoIF, Virum-Sorgenfri BTK (DK), Væstegnen BTK (DK), Åsa IF och Åstorps BTK.

  • Deltagarlista (pdf) – Uppdaterad 2012-04-20 kl.11,25
  • Programmet är klart – läs allt här.
  • Seedningen inlagd 2012-04-19 kl.12,00

Nytt: HD.se skrev om tävlingen den 20/4 – se här.

OBS!
Åstorps BTK’s spelare spelar endast i en klass om dagen. Det andra passet dömer du eller hjälper till med annat. Om du inte kan något pass så går passet du skall döma i första hand. Så det går inte att säga att du bara kan det passet du är uppsatt i.

Detta inslag ligger överst tills vidare.

1 kommentar » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest