Det händer mycket i helgen!

I helgen händer det mycket för våra spelare.

På fredag börjar U-SM i Halmstad. Där spelar Sebastian (P-15), Loa (P-12), Frederik (P-12) och Natalie (F-15).

I dubbelklasserna spelar Sebastian med Nils Nilsson KFUM Kristianstad, Loa med Lukas Jönsson från KFUM Kristianstad och Natalie med Emma Nilsson från Carlshamns BTK. Frederik får hitta någon att spela med när han kommer till Halmstad. Detta beror på att han kom in sent i tävlingen som reserv.

Läs allt om tävlingen här. Ni kan även se resultaten live om ni klickar er fram på sidan.

Sedan har vi ett gäng som åker över sundet och spelar Brøndby GP. Extra kul är att Rebecca Ulfskans är med som ledare. De som åker över sundet denna gång och spelar är. Alexander Albæk, Albin Karlsson, Marcus Engvall, Tim Gustavsson, Elias Adamsen, André Strand,  Emely Adamsen, Maida Skrijelj, Moa Sjöström, Nadezhda Astafjeva, Elin Josefsson och Emilia Larsson. Samling på parkeringsplatsen på Haganässkolan klockan 06,30 för avfärd mot Köpenhamn på lördagsmorgonen.

All information om tävlingen kan ni finna här. Deltagarlista finns som pdf här.

Sedan åker vårt P-15-lag till Kristianstad för att vara med i det som kallas lagfinalerna för ungdomslagen i Skåne. Det blir Kenny Tran och Johannes Collin som förvara Åstorps färger där.

Lottning och plats finns här.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest