På lördag kvalar A-laget till division 2!

På lördag kl 12.00 spelar A-laget kval till division 2 i Kristianstads Idrottshall. 

Laget ställer upp med två debutanter och det är Brønshøjs två elitspelare Tomas Jensen och Kasper Weinrich-Schüblen som spelar för oss i denna matchen. De två andra är Viktor Stilling, som spelat en del matcher för oss innan under säsongen och som kommit med i landslagssatsningarna i Danmark igen, samt Henrik Selmquist som hade den bästa kvoten i årets division 3 serie som vi var med i. Så det är ett ganska hyfsat lag vi ställer på banan denna lördagsmiddag.

Laget har goda chanser att vinna matchen och skulle det nu inte bli så kommer de nog att ligga ganska högt på reservlistan om där är något lag ovanför som drar sig ur seriespelet.

KFUM Kristianstad har en del välkända namn i sitt lag: Benny Nilsson, vår tränare på sommarlägren, Sebastian Lundahl som var med och tränade lite med oss förra sommaren och den duktige 95:an Sebastian Luu. Sedan står väl fjärdeplatsen mellan rutinerade Peter Eriksson och Fredrik Groth.

Resultatet från matchen kommer du att kunna se här. Vi hoppas de sätter in resultatet ganska snabbt efter att matchen är avslutad.

Lycka till!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest