Rapport från Ji-Cup!

Har fått en rapport från Loa Schoug om Ji-Cup i Helsingborg som debuterande ledare i Åstorps BTK. Hans intryck var att alla skötte sig utmärkt och här kommer lite om spelarna:

Tjejerna som spelade i F-12, Nadezhada Astjafjeva och Moa Sjöström, körde på och spelade mycket bra pingis. Maida Skrijelj spelade bra men hade inte marginalerna med sig, utan åkte ut i poolen.

Bland killarna blev Marcus Engvall tvåa i P-10 efter att han förlorat mot Liam Becker från BTK Rekord i finalen. Elias Adamsen gick till semifinal i P-11 där han förlorade mot Linus Jörnebrink, Allerum. Johanes Collin gick vidare från poolen men sedan förlorade han i första slutspelsmatchen. Rasmus Hjort får mest beröm av Loa. Han pressade Liam Becker i kvartsfinalen riktigt hårt och det är bra. Men han tycker också att Andree Strand spelade bra. Han förlorade mot Linus Sjölin från Rekord i kvartsfinalen.

Tim Gustavsson hade otur i lottningen och hamnade i den tuffaste poolen. Han spelade bra men åkte tyvärr ut. Kenny Tran visade upp ett spel som visade att han gått framåt väldigt mycket och spelade väldigt bra. Men tyvärr räckte det inte så att han kunde gå vidare från poolen. Sedan så spelade Joel Emilsson i P-9. Han visade upp bra spel och att han är en stor talang. Med tanke på att han har två år kvar i klassen så finns där mycket talang.

Men med tanke på att ni inte spelat så länge många av er så var detta väldigt bra. Bara att hoppas att ni fortsätter att träna och ligga i. För talang har ni allihop.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest