Skåne vann Sydsvenska pojk- och flickpokalen igen!

Under lördagen hade vi två spelare med i Skånes lag som vann Sydsvenska pojk- och flicklagspokalen för tredje gången i rad. Samanlagt har vi vunnit fyra gånger. Nu behöver vi bara vinna en gång till sedan har vi pokalen för gott i Skåne. För det behöver man nämligen vinna den fem gånger.

Våra spelare som var med var Felicia Do i F-13. Hon spelade stundtals riktigt bra. Men tyvärr fick hon minuskvot (1-4), hon slog endast Carita Ly. Nu fattas det bara lite självförtroende så kommer resultaten också. F-13 slutade på en tredje plats bland lagen i den klassen.

Albin Karlsson spelade i P-13 och det laget var ganska överlägset. De vann sin grupp och Albin fick 3-1 i matchkvot. Han spelade riktigt bra. Speciellt mot sverigetian i P-13 Emil Bergström i Hallands lag. Albin vann med 3-1. Sedan förlorade han en match mot John Claesson med 3-2 efter att ha haft ledningen med 2-0 i set. Klart godkänd insats och det visar att verkligen är på gång igen och att han kan slå de bättre i sin åldersklass i landet.

Slutställningen blev följande: (1:a= 5p, 2:a= 3p, 3:a= 2 p, 4:a= 1p)

  1. Skåne 13 poäng
  2. Halland 11 poäng
  3. Blekinge 10 poäng
  4. Småland 10 poäng

Resultaten i de olika klasserna:

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest