Tolv finalplatser i Skånes UGP!

Åstorps BTK spelade till sig hela tolv finalplatser under säsongen i Skånes UGP.

Man spelade 14 deltävlingar under hela spelåret och samlar poäng i dessa. Om man spelar många av tävlingarna så räknas endast de 8 främsta resultaten. Man får endast spela final i en klass och man får själv välja vilken klass man vill vara med i. Tre vann sina klasser: Loa Schoug vann P-12 överlägset och i F-14 hamnade Natalie Luu på samma poäng som Felicia men med fler högre platser än henne. I F-15 blev det däremot Felicia Do som vann före Natalie.

Vi går igenom klass för klass och ser vi var det finns fler chanser att komma med. För några av våra duktiga ungdomar lär komma på reservplats också.

P-11: Där har vi två i final: De båda 10-åringarna Frederik Albæk, (sjua) och Marcus Engvall (elva) är helt klara. Amadeus Hellgren har chans att komma med eftersom han återfinns på sextonde plats på listan. Alltså som fjärde reserv.

P-12: Loa vann som nämnts innan och här kom Frederik Albæk på en fin sjundeplats.

P-14: Albin Karlsson slutade på sjätte plats och Loa på nionde plats.

P-15: Sebastian Karlsson slutade fyra och Albin Karlsson blev femma.

F-11Moa Sjöström och Nadezhda Astafjeva slutade på en delad tiondeplats. Då är de alltså på en delad fjärde reservplats.

F-12Moa Sjöström och Nadezhda Astafjeva slutade här på en delad sjundeplats och då är de väldigt nära att få vara med i finalen. Räcker med ett återbud så är de med och det är kanske inte helt omöjligt att det kommer ett sådant.

F-14: Natalie Luu vann klassen före Felicia Do.

F-15Här vann Felicia Do före Natalie Luu, så de kommer att få var sin buckla med sig hem från Helsingborg lördagen den 12 maj.

Alla resultat kan ni se här – gå sedan vidare till den klass som ni vill se.

Härligt att se att så många av våra spelare hävdar sig så bra ute i Skånes tävlingar och att det hela tiden fylls på med nya namn. Inte många klubbar som klarar den saken.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest