Klart godkänt J-SM för Åstorp!

Det var bra spel andra dagen av J-SM också.

Henrik Selmquist storspelade och gick till åttondelsfinal. Han började slutspelet med att slå Frej Lindeborg från Spårvägens BTK med 4-3. Spelet i de två sista seten var bra. I sextondelsfinalen storspelade han och krossade Hannes Thörn från Vetlanda BTK med 4-0. Hannes var 16:de seedad i tävlingen vilket inte gör det mycket sämre. I åttondelsfinalen mötte han Anders Eriksson från BTK Linné. Han hade sina chanser i den matchen och ledde i alla seten men Anders var starkast i fyra av de fem seten i slutet, vilket medförde att han förlorade med 4-1. Men en niondeplats i J-SM är väldigt bra och bådar gott inför nästa säsong.

Natalie Luu spelade i slutspelet mot Erika Fronth från IFK Falköping. Hon förlorade de två första seten ganska stort för att sedan spela upp sig i det tredje setet där hon hade setbollar. Hade hon fått det setet tror jag att det kunde slutat lite annorlunda. Men hon visar att hon fortfarande kan störa de bättre spelarna i sin klass bara hon tränar lite mer och det har hon gjort nu i slutet. Bara att hoppas att hon fortsätter på den vägen.

Felicia Do spelade kvartsfinal i F-14-klassens dubbelklass med Hanna Andrén från Kågeröds BTK. De höll på att skrälla rejält mot Tilda Johansson, BTK Frej och Linn Milbert från Söderhamn. De tog första setet men sedan försökte de gå på för mycket och hade inte tålamod som i första set och då rann det iväg. Men det var en riktigt bra match av de båda. Kul att hon som kom in sist av de våra gick längst i tävlingen.

Sebastian Karlsson har väl setts bättre än denna helgen. Men han har också haft ont i sitt knä och inte kunnat gå för fullt på träningen, vilket satte sina spår i matcherna, där inte bollträffen varit hundraprocentig. Men i dagens B-slut spel fick han i varje fall med sig ett set mot Erik Bojö från Spårvägens BTK.

Summeringen av tävlingen från Åstorps sida är mer än godkänd. Vi visar ännu en gång att vi går framåt och det bådar gått inför framtiden för klubben.

Alla resultat från J-SM kan ni se här.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest