Tre Åstorpare i J-SM i helgen!

I helgen avgörs årets J-SM i Kävlinge. Klubben har fått med tre spelare dit.

Natalie Luu är vår enda direktkvalificerade spelare till detta mästerskap. Men både Henrik Selmquist och Sebastian Karlsson har kommit med som reserver. De kommer också att spela dubbel ihop. Natalie kommer att spela med Emma Nilsson från Carlshamns BTK. De gick till kvartsfinal i U-SM i 15-årsklassen. Om de får till det lika bra som i Halmstad och med lite tur i lottningen så kan de kanske skrälla.

Felicia Do är förstareserv i 14-årsklassen och hon kommer att följa med ner till Kävlinge. För kommer det ett återbud i sista stund så är det hon som kommer med. Det är ganska vanligt att det kommer ett återbud i sista stund.

Du kan följa tävlingen om du klickar här. De rapporterar direkt därfrån på den sidan. Du kan också redan nu kolla deltagarlistorna och tiderna där.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest