Sammandragsarrangörer har kommit!

Sammandragsarrangörerna är klara i våra serier för säsongen 2012-13.

Herrlaget fick sitt hemmasammandrag den 12:e januari i sporthallen. Medan damlaget inte fick något seriesammandrag hemma.

Herrlaget börjar sitt seriespel med Österlen som arrangör och damlaget börjar i Carlshamn eller Våxtorp. Serierna börjar helgen de 21-22:e september så det gäller att börja träna i tid om vi skall hänga med. Träningen startar den 3:e juli i sporthallen mellan 17,00 och 19,00 tisdagar, onsdagar och torsdagar fram till lägret. Efter lägret blir det i Haganässkolans lokaler igen och vi får hoppas att det inte blir för varmt där i år så vi kan träna där.

Här kan ni se vilka och var sammandragen finns nästa säsong (pdf).

Serieindelningen för vårt A-lag och Dam-lag kan ni se om ni klickar här (pdf).

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest