Hemsidan utvecklas!

Som du ser har hemsidan fått nytt utseende!

Sidan fungerar nu ännu bättre i mobiltelefoner och surfplattor, detta är allt viktigare – allt fler använder annat än dator för att besöka oss, det visar besöksstatistiken från Google.

Alla menyvalen finns nu samlat överst. Typografin är större och luftigare. I mittenspalten väljer vi ut de allra viktigaste inslagen, så du slipper bläddra så långt om du besöker oss mera sällan. Utseendet medger fler finesser som kommer att användas efterhand.

Nyfiken på att se hur hemsidan anpassas automatiskt? Prova att minska bredden på fönstret i webbläsaren. (dvs om du läser detta i dator). Då ser du hur sidan förändras.

Läs mer om hemsidan här

Använder du en omodern webbläsare går du miste om en del funktioner. Så använder du Internet Explorer 6 eller 7 så ber vi dig uppdatera snarast. Du lever farligt på internet eftersom säkerheten i dessa webbläsare är eftersatt. Dessutom medför det extrajobb för alla som skapar hemsidor i och med att det krävs extra programmering för att få hemsidor att se bra ut i äldre webbläsare. Det är bara dumt. Byt nu!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest