Nya rankingregler från den 1 juli!

Från och med den 1 juli så gäller nya regler för seedning och för kvalificering till Topp-12, U-SM och J-SM.

Man kvalificerar sig till Topp-12, U-SM och J-SM som man gjorde innan. Man räknar inspelade poäng på tävlingar, med den lilla skillnaden att man inte längre kan få poäng med sig från högre klass till den lägsta, utan man får endast poäng i den klassen man spelar. Seedningen i tävlingarna görs däremot med hjälp av aktuell dataranking, även i U och J SM finalerna. Det betyder att man som kille endast behöver vara bland de 80 bäste i klassen för att vara med eller för flickorna bland de 48 bästa, om nu inte vinner antingen regionsmästerskapet eller DM för då blir man direktkvalificerad till SM.

  • Hela datarankingen kan du se här. Klicka på SBTF-loggan överst, därefter på fliken Ranking.
  • Åstorparnas placering i datarankingen kan du se här.
  • Åstorps ungdomsspelares placeringar på datarankingen i sina klasser där de ligger högt upp kan du se här.
  • Åstorps ungdomsspelares kvalificeringspoäng och placering för närvarande kan du se här.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest