Spelprogrammet för A-laget

Nu har spelprogrammet för säsongen 2012-13 kommit.

Spelprogrammet för Division 2 SSS ser ut så här. A-laget börjar mot IF Ale och sedan möter de Eslövs PK den 23 september, med Österlen som samandragsarrangör.

Truppen ser ut på följande sätt: Thomas Jensen, Kasper Weinrich-Schübeler, Viktor Stilling, Henrik Selmquist, Sebastian Karlsson, Billy Wahlgren och Robin Pettersson. Nicolas Brinch kan bli aktuell också men det är inte riktigt klart ännu. Sedan kan där var en eller två till som tillkommer i truppen. Vi får inte glömma att vi har Loa Schoug, Albin Karlsson och Alexander Albæk som också kan slå sig in i laget om de fortsättter att utvecklas som de gjorde förra säsongen. Bredden är god och när vi spelar med bästa laget så kommer vårt B-lag också att bli ruggigt bra. Så ni som vill vara med och slås om platserna i lagen är det hög tid att börja träna nu.

När det gäller lagen som skall spela i Skåneserien så beror det sig på hur många som fortsätter spela och träna. Classic-laget är klart. Som det ser ut just nu så blir det två lag till om man kan få fram lagledare och att det finns intresse att vara med.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest