Träningsmatch mot Kågeröds BTK – Inställd

Tyvärr blev matchen inställd. Kågeröd fick inte ihop lag.

På onsdag den 1 augusti skulle det spelas en träningsmatch mot Kågeröds BTK.

De fem som skulle spela var: Henrik Selmquist, Sebastian Karlsson, Billy Wahlgren, Alexander Albæk och Albin Karlsson. De är de som slåss om en plats i A-laget tillsammans med Thomas Jensen, Kasper Weinrich-SchübelerViktor Stilling och Robin Pettersson – vilket också utgör årets A-lags trupp. Det kan tillkomma någon till som går in i truppen under säsongen.

Glöm ej att anmäla dig till tävlingarna som ligger ute. Växjö GP, Halmstad Masters, Rekord spelen och Kristianstad Open. På sidan Tävlingar kommer det även att skrivas in vilka som anmält sig till tävlingarna när deltagarna är bekräftade.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest