Blandade framgångar under lördagens spel i Malmö!

Dagens Åstorpare var utan tvekan Sebastian Karlsson. Han blev 9:a i HJ-17 och 5:a i HS-2. Även Alexander Albæk som slutade 9:a i HJ-17 och Fredrik Albæk som slutade 5:a i P-12 spelade bra.

Sebastian slog i HJ-17 Nils Nilsson KFUM Kristianstad med 3-1 för att sedan förlora mot duktige Kevin Nilsson, Halmstads BTK med 3-0. I HS-2 spelade han strålande och slog för första gången på många år Emil Olsson från Skurup med 3-2. Där det blev 13-11 i avgörande. Sedan var han på väg mot en jätteskräll när han ledde med 2-1 set mot Malte Möregårdh BTK Frej. Tyvärr blev det förlust i de två sista seten men han visade att sommarens alla läger har varit givande.

Samma kan man säga om Alexander som för andra helgen i rad tar kvalificeringspoäng i HJ-17 efter att krossat Joel Bengtsson från Halmstad i första omgången. Frederik tog sig till kvartsfinal i P-12 vilket är mycket bra gjort av honom. Samma där: träning ger färdighet.

Henrik Selmquist förlorade en ganska tät kamp mot Viktor Alm från BTK Linné med 3-1. Men efter den minimala träningsdos som han har i kroppen efter sjukdomar och skador ser det ändå positivt ut och vi hoppas att han kan komma tillbaka i träning på allvar redan nästa vecka.

Loa Schoug spelade i P-13 och förlorade med 3-2 mot Karl Johansson från Sjömarkens BTK. Spelet var hyfsat emellanåt och håller han bara ihop det kommer resultaten igen. Troligen kommer han redan i morgon söndag att skrälla igen.

På söndagen spelar Sebban, Henke, Klabbe, Felicia, Natalie och Loa och då får vi säkert se fler framskjutna placeringar av dessa.

Alla resultat kan ni se här och här kan ni även följa tävlingen live i morgon. Har vi tur så hamnar någon av våra spelare i direktsändning också eftersom de har en kamera som följer ett av borden hela tävlingen.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest