Bra insatser under söndagen

Så nu är tävlingspremiären avklarad. Och även om det på sina håll märktes att det var säsongens första riktiga tävling, så ska alla Åstorpare som var med ha beröm.

Somliga fick kanske inte resultaten och placeringarna med sig, men spelade bra och uppträdde kamratligt när de stöttade sina kompisar. Söndagens kanske bästa prestation var nog när Marcus Engvall gick vidare till slutspel i P13! Men vi ska absolut inte glömma bort våra duktiga tjejer Natalie Luu och Felicia Do. Natalie vann F15 före Felicia och i F14 gick Natalie till final.

Våra yngre tjejer, Maida Skrijelj och Nadja Asta nådde inga framskjutna placeringar den här söndagen, men de visar att de går framåt hela tiden! Detsamma gäller Johannes Collin och Tim Gustavsson. Bra spel, bra kämpainsatser och bra attityd. Att det inte blev några placeringar bland de bästa i klasserna gör inte så mycket, det kommer snart bara de fortsätter att träna.

Bröderna Albæk hade en bra söndag. Frederik gick till exempel till kvartsfinal i P12. Medan storebror Alex nådde åttondelen i HS3. Alex har gjort rejäla framsteg spelmässigt på senare tid vilket gör att hösten blir spännande… Bröderna Karlsson, Albin och Sebastian, var också med. Sebban gick till kvartsfinal i HS3 och visade stundtals upp ett riktigt bra spel. Eftersom han är i slutet av en hård träningsperiod så orkade han inte riktigt hålla koncentrationen i alla bollar. Men det kommer… Lillebror Albin nådde kvarten i P14 och slutspel i P15 och hade han tränat lite flitigare hade placeringarna nog blivit högre. Men spelet var bra och med lite mer träning kommer resultaten att bli ännu bättre.

Slutligen har vi Loa Schoug som ställde upp i P14 och P15. Han kom direkt från en semesterresa och hade inte rört ett pingisrack på flera veckor, så det var inte oväntat att han inte nådde några framskjutna placeringar. Däremot var han till stor hjälp för sina kompisar och stöttade dem under deras matcher.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest