Flera bra insatser i Växjö

Den här helgen deltar flera av Åstorps spelare i en tuff elittävling i Växjö och svaren vi fått är riktigt intressanta.

Marcus Engvall lyckades till allas glädje ta sig vidare från poolspelet i P12, vilket var bra gjort. Och det är ett bra tecken på att han fortsätter gå framåt. Kompisen Frederik Albæk lyckades inte riktigt lika bra den här dagen, men det kommer fler chanser att nå framskjutna placeringar. Alexander Albæk var väldigt missnöjd med sitt spel, men det kommer givetvis bättre dagar. Han har precis börjat på pingisgymnasiet och fått en kraftigt ökad träningsdos, vilket kan påverka spelet negativt innan han anpassat sig till den nya träningen.

Sebastian Karlsson har kört hårt i sommar och är nog mer van vid hård träning i höga doser, men han gjorde inte heller något anmärkningsvärt resultat, fast han spelar glädjande nog allt bättre. Albin Karlsson visade ett bättre spel den här helgen och det går framåt, även om det inte ledde till några framgångar nu. Men det kommer att bli riktigt bra om han tränar på. Henrik Selmqvist har inte hämtat sig från sin sjukdom än, men även där såg det riktigt bra ut. Han kommer allt närmare normal spelstandard och då kan vi hoppas på riktigt bra placeringar även i tuffa tävlingar som den här. Loa Schoug spelade väldigt bra i Växjö och visade den här helgen att han nått upp till samma höga standard som förra säsongen. Och att utvecklingen fortsätter.

Men tävlingen i Växjö gav även andra intressanta upptäckter. Bland annat en svaghet som vi kommer att jobba med under träningen den närmaste tiden.

Under söndagen ska Felicia Do och Natalie Luu spela i Växjö. Vi håller tummarna…

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest