Ödesdiger seträkning

Våra duktiga tjejer Felicia Do och Natalie Luu hade en tuff dag i Växjö i söndags. Nu var det ingen överraskning att det skulle bli tufft eftersom det är en mycket svår tävling, där de bästa spelarna från hela Sverige deltar.

I F14 gick Felicia vidare från poolspelet, medan Natalie tyvärr missade slutspelet efter seträkning. Om Natalie vunnit ett enda ynka set till hade hon gått vidare! Men Felicias tid i slutspelet blev ganska kort, hon förlorade första matchen.

I F15, som var en cup, förlorade tyvärr Felicia första matchen. Natalie vann en match innan hon hade oturen att ställas mot Erika Fronth, som vann både F15 och F14.

Även om Felicia och Natalie inte nådde några framgångar den här helgen, så spelar de riktigt bra nu och det blir liksom allt bättre. Vilket är roligt. Och en sak kan vi alla lära oss av helgen: När det är tävling är alla bollar och alla set viktiga! Fast det visste vi egentligen redan…

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest