Godkänd inledning av A-laget!

A-laget åkte ner till Borrby utanför Simrishamn och spelade seriepremiär i division 2 SSS. Det blev en vinst och en förlust.

I första matchen möte de IF Ale, det är den klubben som vår Billy Wahlgren kommer ifrån. Det blev vinst med 8-2 och en flygande start i serien. Vinsterna togs av Henrik Selmquist 2, Viktor Stilling 2, Billy Wahlgren 2. Sedan vann Viktor och Henrik sin dubbel precis som Billy och Sebastian Karlsson. En stabil insats av laget och det blev vinst i premiärmatchen.

I andra matchen började laget med en rivstart. De tog ledningen med 3-0. Henrik skrällde och slog Pontus Frithiof med 3-0 i första matchen och sedan så låg Billy under i stort sett hela matchen mot Mikkie Herskid men kunde på något märkligt sätt vinna med 3-2 i set. Väldigt starkt av Billy. Viktor vann mot Rebecka Åkesson med 3-1. Därefter förlorades 3 raka matcher innan Henrik slog Rebecka. Då var det roliga slut för denna dagen, Eslöv tog 5 raka matcher och därmed så vann de matchen med 8-4.

Summering av dagen: Henrik visar att det inte kommer att vara många i serien som går säkra för honom, detsamma gäller Viktor. Billy är en riktig kämpe och kommer att ta många matcher. En halvskadad Sebastian räcker kanske inte riktigt till här ännu. Men laget har förstärkning på väg in. Dels så kommer Robin hem från Norge. Dels genom en kille som heter Daniel Lukoczky som blivit tvåa i ungdoms SM två gånger. Han har hållit upp några år men han har bestämt sig för att börja spela igen. Det kommer att bli en prima förstärkning för oss när han tränat några gånger. Vi hälsar honom härmed välkommen till Åstorps Bordtennisklubb.

Här ser du resultaten och tabellen.
Vi fick en notis på HD.se om debuten.

1 kommentar » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest