Rolig tävling i Kågeröd

Kågeröds BTK bjöd in till en trevlig lagtävling i helgen och givetvis ville vi vara med där.

Björn Nilsson och Kent Tillgren bildade ett lag medan Loa Schoug och Joakim Nilsson ett annat.

Bäst gick det för di gamle… De gick vidare till a-slutspel men förlorade första slutspelsmatchen mot ett bra lag från Lund. Pojkspelarna hamnade i b-slutspelet, men där krossade de å andra sidan allt motstånd.

Det var första gången Kågeröd arrangerade tävlingen och vi hoppas att de återkommer och gör det till en tradition. Den här gången var det stor skillnad i skicklighet mellan de olika lagen och en del matcher blev väldigt ojämna. De två finallagen från Kågeröd och ett lag från Lund var snäppet för bra för de andra.

Men sammantaget var det som sagt en trevlig tävling under gemytliga och kamratliga former och vi hoppas att Kågeröd gör om det igen. 

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest