Tävlingen i Köpenhamn

På lördag är det dags för nio av våra spelare att åka till Köpenhamn för delta i Copenhagen Adidas International.

Det har hittills varit lite klent med informationen kring samling, resa, övernattning och liknande men här hoppas vi kunna bringa lite klarhet i det. Även om vi inte har alla svar ännu.

De allra flesta bör vara på plats i Köpenhamn klockan 08.00 på lördag, men Moa och Nadezha kan nog sova lite längre, för om vi läser spelprogrammet rätt så räcker det att de är där strax före lunch. Gänget som ska vara på plats klockan 08.00 rekommenderas att ta Scandlines-färjan från Helsingborg klockan 06.45 på lördagsmorgonen.

Det är ungefär 45 kilometer från Helsingør till Grøndal Centret, Hvidkildevej 64 i Köpenhamn där tävlingen genomförs. Och vi ska nog räkna med att det tar 45 minuter att köra dit. Vi ska ju hitta också…

Det råder viss oklarhet kring övernattning, men Stefan Karlsson har fått beskedet att det inte ska vara några problem och att det i så fall blir i Brønshøjs lokal intill Brøndby stadion, söder om Köpenhamn. (Det är cirka en mil mellan tävlingshallen och Brönshöjs lokal) Om det blir övernattning har Martin (Moas pappa) och André (Mackans pappa) sagt att de är med.

Ni som INTE ordnat skjuts – hör med era kompisar om det finns plats i bilarna. (Ni som åker med andra får vara beredda att betala en slant, för det är inte gratis att ta bilen över Öresund.)

Här är de som ska spela i Köpenhamn: Nadezhada, Moa, Natalie, Felicia, Mackan, Sebastian, Alex, Frederik och Loa.

För mer information om klasser och tider gå in på den här hemsidan.

2 kommentarer » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest