Billy och Natalie bäst i Rekordspelen

Rekordspelen i Helsingborg är en av de tuffare tävlingarna under säsongen men det bekymrade varken Natalie Luu eller Billy Wahlgren.

Båda två placerade sig som treor i sina klasser och blev därmed bäst av alla nordvästskånska pingisspelare som ställde upp. Natalie nådde semifinal i F14 medan Billy kom lika långt i HS2. Man kan väl säga att övriga åstorpare gjorde bra ifrån sig utan att glänsa. Enstaka matcher var väldigt bra, men de riktigt fina placeringarna nådde som sagt bara Billy och Natalie.

Robin Pettersson kom tillbaka till Sverige timmarna innan Rekordspelen startade och första och enda matchen i HS2 var väl inte hans bästa nånsin. Dagen därpå såg det mycket bättre ut i HS1, där han gick till åttondelen. Vi fick också se en intressant debut i helgen. Daniel Lukoczky, som gjort ett uppehåll på 15 år, har börjat träna så smått och i helgen ställde han upp i HS1. Och han var nära en riktig skräll när han pressade Kristianstads duktige Jimmy Tay till en femsetare.

Slutligen kan vi också notera att det ser allt bättre ut för Henrik Selmquist. I helgen nådde han kvartsfinal i HS2, men fick ge sig mot Billy.

Samtliga resultat finns att se här.

Kommande helg är det dags för Cliffton Cup. Då hoppas vi på fler framgångar och att alla åstorpare ställer upp och hjälper till med arrangemanget.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest