Våra lag den här säsongen

Som ni alla vet har A-laget startat sitt seriespel och om drygt en vecka är det dags för U-laget och Classic. Men vilka spelar i de olika lagen?

Innan vi presenterar lagen är det viktigt att komma ihåg följande: Saker och ting kan ändras under säsongen! Spelare som till en början är med i ett lag kan mycket väl spela i ett annat i slutet av säsongen. Och vi kan dessutom flytta spelare mellan olika lag, fram och tillbaka. Så här ser grunduppställningarna ut nu, men fortsätt läsa efter laguppställningarna:

CLASSIC (division 5)
Kenneth Bokne, Björn Nilsson, Henrik Kylberg, Sven-Inge Jönsson, Kent Tillgren och Christer Emilsson.

U-LAGET (division 5)
Frederik Albæk, Marcus Engvall, Jim Persson, Jonas Niva
Lagledare: Kurt Albæk och André Engvall

B-LAGET (division 4)
Loa Schoug, Albin Karlsson, Daniel Lukoczky,
Lagledare: Ulf Kristiansson

A-LAGET (division 2)
Billy Wahlgren, Henrik Selmqvist, Robin Pettersson, Viktor Stilling, Sebastian Karlsson
Lagledare: Stefan Karlsson

Daniel Lukoczky skulle givetvis kunnat placeras i A-truppen redan nu, men eftersom han varit borta från pingisen ganska länge är det klokt att skaffa matchrutin i B-laget innan han tar steget upp.

Som ni ser är det bara tre spelare i B-laget och det är med avsikt. Lagledaren Ulf Kristiansson kommer att spela matcher där, men det kommer sannolikt Jim Persson och Jonas Niva också att göra. Vi har många spelare i Classic-gänget vilket innebär att de också kan behöva matchas i B-laget då och då.

Utanför lagen finns det fler spelare som är aktuella för spel:

  • Angelica Edsfeldt är beredd att hoppa in där det behövs, men har inte tid att vara fast spelare i något av lagen.
  • Alexander Albæk bor och studerar i Eslöv och är även han beredd att hoppa in när tid och plats går att kombinera med hans studier.
  • Natalie Luu och Felicia Do ska spela seriespel för vänklubben Brønshøj i Danmark, men kan säkert hjälpa till här hemma också om det behövs, passar och om belastningen på dem inte blir för hård.

Utöver dem som är nämnda här har vi fler spelare som under säsongen kan komma att ta plats i något av våra seniorlag.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest