A-laget spelar i Lund på söndag!

På söndag står det ganska mycket på spel för A-laget. De är i stort sett piskade att ta poäng.

Om laget skall ha någon chans att hålla sig kvar i serien behöver laget ta poäng i helgen. De möter i första matchen Österlens PK. Det är ett lag som består av rutinerade spelare och bland dem så spelar t.ex Billys bror Benny. Det kan bli en kul match dem emellan om de får mötas. Österlen är också ett lag som Åstorpslaget behöver slå för att ha en chans till ett nytt kontrakt. Matchen mot Österlen startar klockan 10.00 i Bollhuset i Lund.

Klockan 14.00 stöter de ihop med Skurups BTK som nog får hållas som favorit till seriesegern. Det är mellan dem och Allerum som det står vem som vinner serien och de möts på förmiddagen. Vi får kanske hoppas på att de har tagit ut sig i den matchen så kanske vi kan göra en lite skräll där och ta poäng. Men då får nog allt klaffa.

Tyvärr så har vi fått återbud på Viktor Stilling i detta sammandrag. Men som alla vet har vi många jämna spelare i laget. Så det skall nog inte vara någon försvagning direkt. Daniel Lukoczky kommer att göra A-lagsdebut för Åstorp och han kommer att få sällskap av Henrik Selmquist, Billy Wahlgren och Robin Pettersson. Sebastian Karlsson kommer att följa med och hjälpa till att coacha.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest