B-laget vann borta mot Höganäs

På lördagsförmiddagen åkte vårt B-lag mot Kullabygden för att möta Höganäs A-lag. Och grabbarna vann!

Daniel Lukoczky var förstås ohotad sista (?) gången han spelade för B-laget. Han tog sina tre singlar utan större bekymmer.

Loa Schoug fortsätter att övertyga och vann sina två matcher. Jonas Niva som provade på spel i B-laget för första gången gjorde riktigt bra ifrån sig och vann en av sina tre matcher. Tyvärr hade Jim Persson det lite tyngre den här förmiddagen, han vann inte någon av sina singlar. Men det är inget att oroa sig för, han kommer igen.

De två dubblarna blev hårda uppgörelser som båda gick till skiljeset. Jim och Loa vann sista set 11–8 och duon Jonas–Daniel vann femte set med 11–9.

På tisdag väntar Allerum hemma och vi vet redan på förhand att det blir en mycket svår match. Fördelen är att våra spelare kan gå in och lira utan att känna press. Hur laget ska formeras är inte bestämt ännu, men helt klart är att Daniel Lukoczky inte ska vara med. Han spelade nämligen A-lagets båda matcher på söndagen och kan därmed inte vara aktuell för B-laget förrän han stått över en A-lagsmatch. Och det kan också bli så att han från och med nu är en A-lagsspelare där inhopp i B-laget blir sällsynta.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest