Jim imponerade vid seger mot Allerum

B-laget vann en jämn mot Allerum på tisdagskvällen och Jim Persson imponerade stort med sina två segrar.

Med två debutanter i laget gjorde vårt B-lag en strong insats som besegrade rutinerade Allerum. Men om vi ska vara riktigt ärliga så var våra debutanter inga nybörjare direkt.

Robin Pettersson gick in som given etta i laget och glädjande nog är han tillgänglig för spel i B-laget ända fram till januari. Robin stod nämligen över A-lagets senaste match och eftersom A-laget inte spelar nästa gång förrän i januari kan han fortsätta spela för B-laget fram tills dess.

– Det var ingen direkt slump att det blev så. Vi pratade om det och det var bättre att jag var tillgänglig för spel än Sebastian eftersom han bor i Eslöv och har svårt att komma till matcherna, säger Robin själv. Och Robin motsvarade alla högt ställda förväntningar. Han var sina tre matcher plus dubbeln.

Den andra debutanten var Stefan Karlsson som på tisdagseftermiddagen drabbades av svår lust att spela seriematch. En och en halv timme före matchen ringde han lagledaren och frågade om det fanns plats för honom i laget… Lagledaren Ulf Kristiansson mindes den egna katastrofinsatsen mot Kävlinge och gav Stefan sin plats i laget. Stefan vann en match och förlorade två, utöver dubbeln som han vann med Robin.

Loa Schoug hade bekymmer den här kvällen… med magont. Han förlorade förlorade två singlar och den andra av dessa var han tvungen att avbryta innan den var färdigspelad. För att spara sig och vila inför en tredje och sista match hoppade han över dubbeln. Och det var ett klokt beslut. Efter en stunds vila och en Coke kunde han spela hem den sista matchen och säkra lagets seger med 8–6!

Men matchens store lirare blev Jim Persson. Han började med att besegra Allerums etta, den rutinerade och duktige Eskil Tyrberg med 3–0!  Jim vann ytterligare en match och den match han förlorade var jämn i alla seten. Men Jim blev tyvärr av med Loa som dubbelpartner och fick i stället lagledaren vid sin sida. Och då gick det som det gick i den matchen…

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest