Många bra placeringar i Allerumsspelen!

Det blev hela tre förstaplatser i Allerumsspelen i söndags. Tävlingen kom lite i skymundan för Regions Top 12 som vi själva arrangerade. Men trots det så var det en bra insats av de våra.

Bäst gick det för Marcus Engvall som vann både P-11 och P-12 vilket innebär att han gick upp i topp i P-11 i Skånes UGP. Även Maida Skrejelj vann. Hon vann flickor 10 vilket innebär att hon nu också vunnit en tävling där många av Skånes bästa flickor 10 var med.

Men det var fler glädjeämnen i tävlingen. Vår yngsta deltagare Joel Emilsson placerade sig på en mycket bra tredjeplats i tävling vilket bådar gott inför framtiden. Tävlingsdebut för klubben gjorde Wanchalem Tanva Janthaporn. Han räckte inte riktigt till i P-13 klassen men enligt rapporterna spelade han bra och med några fler tävlingar bakom sig lär även resultaten komma även för honom. På flicksidan gick det bra även för Nadezhda “Nadja” Astafjeva . Hon börjar komma igång riktigt ordentligt nu efter framgången i Danmark, som har givit henne blodad tand. Nu gick hon till kvartsfinal i F-12 och slutade på en femteplats här. Moa Sjöström spelade bra och var nära att vinna någon match. Men det kommer om hon bara fortsätter att ligga i på träningarna så lär vinsterna komma även för henne.

Samtliga resultat från tävlingen finns här.
Ställningen i Skånes UGP finns här här.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest