Seriespelet i full gång!

I morgon tisdag har B-laget sin första match för säsongen och därmed har klubbens alla lag kommit i gång.

B-laget som spelar i division 4 tar emot Kävlinge som kan bli en riktigt besvärlig nöt att knäcka. – “Det är ett bra och rutinerat lag”, säger lagledaren Ulf Kristiansson. Åstorps B-lag består av Daniel Lukoczky, Loa Schoug, Jim Persson och lagledaren själv.

Dagen därpå åker U-laget till Kågeröd och vi hoppas att de kommer igen efter premiärens förlust mot de gamla rävarna i Strövelstorp. U-laget ställer troligen upp med Frederik Albaek, Mackan Engvall, Jonas Niva och Joakim Nilsson.

Classic-gänget som tog en trygg 8–0-seger i premiären förra veckan beger sig till Eslöv på torsdag. Vilka som ska spela är okänt i nuläget, men lagledaren Kenneth Bokne kan nog formera en stark kvartett den här gången också.

A-laget har som alla känner till redan inlett sitt seriespel och nästa gång de spelar är först den 18 november.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest