Tung förlust – med glädjeämne

Som väntat var Kävlinge en svår motståndare för vårt b-lag i seriepremiären. Men det finns saker att glädjas åt trots att vi inte vann matchen.

Den knappa förlusten (6-8) kom inte som en total överraskning, men den sved. Och vi var riktigt nära att nå åtminstone oavgjort eftersom en av singelmatcherna slutade 15-17 i skilje efter att vi haft flera matchbollar. Men så blir det ibland och det är inget att gräva ner sig för.

Det finns dessutom saker och ting att glädjas åt. Daniel Lukoczky var väldigt stabil och tog sina tre singlar på ett övertygande sätt. Jim Persson hade tyvärr inte marginalerna på sin sida, men spelade riktigt bra. Det syns att hans träningsflit gett resultat och han kommer definitivt att vara aktuell för fler matcher i division 4.

Men det allra största glädjeämnet den här kvällen var Loa Schoug. Imponerande av en så ung kille att spela så taktiskt och klokt mot äldre rutinerade spelare som han gjorde mot Kävlinge. Loa vann två av sina matcher och hotade även Kävlinges givne etta genom att tvinga fram ett skiljeset.

Det finns tyvärr sorgeämne också…. och det var lagledaren Ulf Kristiansson som verkligen inte hade någon av sina största ögonblick vid bordet. Tre förluster och dåligt spel.

Här är serietabellen.

Även om nu gästerna var ofina nog att besegra oss är får vi konstatera att Kävlinge är ett trevligt gäng att ha med att göra. Det var riktigt god stämning i hallen och vi får väl försöka vinna mot dem på bortaplan i stället.

2 kommentarer » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest