U-laget vann igen

I veckan som gick tog vårt U-lag i division 5 emot Höganäs B-lag och det gick alldeles utmärkt. För oss. Matchen slutade med en klar seger, siffrorna skrevs till 8–3.

Debuterande Joakim Nilsson blev det ankare man hoppats på och vann alla sina tre matcher. Jonas Niva var också i stöten och vann de två matcher han spelade, medan våra yngsta lirare Frederik Albæk och Marcus Engvall vann varsin och förlorade varsin match. (Mackan hann även spela en tredje match, som han vann. Men den räknades inte eftersom lagmatchen avgjordes i matchen före.) Åstorp i form av Frederik och Jonas vann sin dubbel, medan Mackan och Joakim förlorade sin.

Men på det hela taget var det en stabil insats och vi ser framemot nästa match som spelas på torsdag mot Klippan 1.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest